h1

harapkan pagar semuanya tak jadi

28, December 2008

 

kemana perginya ?

kemana perginya ?

 

 

Pantun berkerat.

Apa diharap orang diseberang

memang tak boleh harap punya orang

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sepetang di hamam.

[shafiq yg sangat perihatin dengan kebajikan kawan2 yang  membujang di perantauan, tidak pernah gagal mencuit hati dengan pertanyaan2 nya setiap kali bertemu spt “how’s life without wife ?”dan mcam2 lagi…]

shafiq al pakistani : helloooo….

al sentuli:  yup (aiseh…mamat ni musti nak kenen aku lagi nih)

shafiq al pakistani : how are you ? how are ur family ?

al sentuli:  kowes…(mula dah ni..)

shafiq al pakistani :  where’s ur family ? here or malaya ?

al sentuli: heyna (sambil menunjukkan kearah hati)…hehehe

shafiq al pakistani :  aiwa…why ? only spiritual love ? no physical love ?

al sentuli: hahahhhaa…

shafiq al pakistani :  musykillaa anta…spiritual love only ? is it enough ? .karbannn anta……

al sentuli: hehehe….karbannnnn…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

hamam = toilet

karban = hancuss

heyna = sini

kowes = orait

2 comments

  1. harapkan pagar..pagar merobek hati…leh kali siap selotape atau jarum peniti….I feel u….ewahhhhh feel-feel segalak…

    eh ada senowlah ini blog


  2. Tulah Mommi… banyak senow pulak kat wal fadang pasirun ni.

    When someone asks, shows that he cares… tapi kadang soalan yang ditanya merobek hati… (toking about myself daaa…)



Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: