h1

Angin satu badan

4, September 2008

beberapa hari ni, migrain datang balik…berdenyut2 kepala…. disertai dengan kembung dan ketidakmulasannya perut.

mungkin kah  kerana balik jam 4:00 petang ketika masih panas terik ? atau makan makanan yg tercemar ? atau terlebih makan ? 

terasa badan penuh angin yg perlu di keluarkan. kalau ada orang yg berat tangan mcam magic woman tu, alangkah sedapnya di urut, muga keluar semua angin2 dalam badan.

tapi mungkinkah juga migrain dan angin2 satu badan kerana al-fulus wal-gaji masih tak masuk2 ke dalam akaun bank. entah apa la silap nya, semuga selesai lah cepat…tensen beb !

bertambah lagi dengan proses utk dapatkan  iqama yg baru masih tak selesai2 lagi..bertambah lah tensen.. tanpa iqama baru, bank akaun di bekukan….

di bulan Ramadan ini, banyak2 kan lah bersabar yer…

5 comments

  1. tulah kalau al fulus lom lagi di depan mata…makanya angin sengugut..angin beliung..angin seantero donia akan bermaharajalela…

    …migraine tu picit hujung kat ibu jari kaki dengan knuckles…kalau kiri picit kanan and likewise…kaedah nerve pointers tu…


  2. lor ciannya…

    tapikan mungkin toxic kuar time awal puasa.. tu pasal mcm2 rasa sakit kuar.. redha jelah kan.. petang semalampun g kena migraine tetiba je dari kul 4 ptg till lepas isya’ nak berbuka ngan solat pun cam tak berapa selesa

    ** slmt berpuasa Ramadhan😀


  3. wah…jenuh cari nerve pointers nih…

    yer lah…..pagi tadi terlopeh sahur…tak sompek nak makan penadol…

    insyaallah…semuanya..cobaan…

    selamat berpuasa !


  4. Iqama tu apa bro?


  5. Iqama tu lah IC utk expat kat sini… kena renew setiap tahun…bila dah expired susah ler hidup..bank account beku..nak cash check tak buleh etc etc….



Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: