h1

mogok

19, June 2008

Baru gah2 bercerita tentang dapat menonton siaran Malaya di padang pasir ni, siaran TV3 buat hal pulak.

Memang dari dulu pun, saluran tv3 ni tak berapa stable, tidak macam RTM1 dan 2. Kejap ada, kejap lagi scrambled. Kadang2 dengar suara aje, dan selalu juga langsung tak dapat apa2. Puas lah blind-scan ker, manual scan ker samo ajo..Cuma ada perubahan baru2 ni, identitinya dah bertukar, dari entah apa2, dah tercatat TV 3 Digital.

Tapi kenapa lah time ni pulak signal tak mau mari ? Dah terlepas 3 game Euro2008 dah ni !

 

2 comments

  1. Tengok kat TV ke computer?


  2. Free-To-Air la Mem… tangkap dari Measat.



Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: